Yhteystiedot
Tampereen Kauneushoitola

Tarjoamme monipuolisesti hoitoja kasvoille, jaloille ja käsille. Tutustu hoitoihin tarkemmin ajanvarauksen yhteydessä Timmassa. Kauneushoitolan palveluiden lisäksi saat myymälästämme kotikäyttöön laadukkaat hoitotuotteet sekä ammattitasoiset meikit ja tarvikkeet. 

Tampereen Kauneushoitola

Hämeenkatu 1
33100 Tampere

03 213 2211

 info@tampereenkauneushoitola.fi

Varaa aika

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 10:00 - 18:00

Lauantai 10:00 - 15:00

Sunnuntai Suljettu

Keitä olemme?

Tässä on osa ammattitaitoisesta tiimistämme. Tule paikan päälle tutustumaan!  

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään

Ira Suomalainen

Yrittäjä, dipl. värikonsultti

Iran johdolla Tampereen Kauneushoitola on vuosikymmenten aikana vakiinnuttanut paikkansa ammattitaitoista kauneudenhoitopalvelua ja huippulaadukkaita tuotteita tarjoavana, Tampereen tunnetuimpana kauneushoitolana.

Ira Suomalainen on vakuuttunut, että tyytyväinen asiakas palaa aina. Siksipä laatuun ja ammattitaitoon panostaminen on osoittautunut vuosien aikana parhaaksi tavaksi varmistaa, että Tampereen Kauneushoitolalla on mahdollisuus myös tulevaisuudessa tarjota ensiluokkaisia hemmottelun ja kauneuden hetkiä vaativille asiakkailleen!

Töitä tarjolla kosmetologille

Meillä on ilo tarjota hyvä työpaikka kosmetologille!

Etsimme tiimiimme iloista, oma-aloitteista ja ystävällistä kosmetologia. Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön 30-37 tuntia viikossa.

Voit olla vastavalmistunut tai vuosia alalla toiminut kosmetologi. Tärkeintä on, että hallitset ns. perushoidot eli kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, kulmien muotoilun ja kestovärjäykset sekä depilaatiot kasvoista, kainaloista ja sääristä. Kaikki hoidot tehdään arvostetuilla ammattisarjoilla: Ella Baché, Academie, Phyris ja Gehwol.

Y-tunnuksella toimiessa voit laskuttaa palveluista kahden viikon välein. Meillä voit toimia ilman yksinyrittäjän stressiä, sillä tarjoamme vakituisen asiakaskunnan, ajanvarauspalvelun, markkinoinnin, koneet ja laitteet, ilmastoidut hoitotilat, hyvän sijainnin ja mahdollisuuden oppia lisää. 

Tampereen Kauneushoitola Oy on pitkään toiminut, laajan asiakaskunnan omaava, monipuolisia palveluja tarjoava kauneushoitola ja erikoisliike. Hoitolamme sijaitsee ydinkeskustassa Hämeenkatu 1, Stockmannia viistosti vastapäätä. 

Aloittaa voit heti tai sopimuksen mukaisesti. Ota pikaisesti yhteyttä ja lähetä hakemus info@tampereenkauneushoitola.fi