Hoitotuotteet

 

 

 

 

 

 

 

 

Laadukkaat kotihoito- ja meikkituotteet

Käytämme ja myymme kansainvälisesti tunnettuja, arvostettuja ammattitason tuotteita ja tarvikkeita, joten voit olla varma tuotteiden korkeasta laadusta. Tule liikkeeseemme ja autamme valitsemaan ihollesi sopivimmat tuotteet ja opastamme niiden käytössä.

Korkealaatuiset meikkisarjat

Upea ja kestävä meikki

Meikkien aatelia edustaa saksalainen, trendikäs ARTDECO-meikkisarja. ARTDECO-meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin.  Sarja on vuodesta  1985 alkaen kasvanut alkaen kasvanut suureksi kansainväliseksi meikkibrändiksi. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin pohjusteista viimeistelyyn. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Laadukkaat tarvikkeet

Kaikkea kauneudenhoitoon

Meiltä voit ostaa ammattitasoiset siveltimet, meikkisienet, suurentavat meikkauspeilit, kynsileikkurit, Tweezerman -pinsetit, meikkilaukkuja ja paljon muuta kauneudenhoitoon. 

Kaunis meikki syntyy käyttäen laadukkaita tuotteita ja siveltimiä. da Vinci -siveltimet valmistetaan yhä käsityönä Saksassa. Runsaasta valikoimastamme löydät siveltimet eri käyttötarkoituksiin. 

Laadukkaat ihonhoitotuotteet

Nuorekas ja hyvinvoiva iho

Ella Baché on terveellisistä, syötävän hyvistä raaka-aineista voimansa saava laadukas amattikosmetiikkasarja, jolla on hoidettu suomalaisia ihoja yli 50 vuoden ajan. Modernit tehotuotteet ja ihastuttavat klassikot ovat pitäneet  Ellan suosion huipulla vuodesta toiseen - tutustu ja ihastu!

Academien aikuisen naisen iholle suunnitellut tuotteet uudistavat, kosteuttavat, häivyttävät juonteita ja ihohuokosia sekä kiinteyttävät. 

Tuotteet vartalolle

Hoida ja suojaa ihoasi

Doctor Eckstein -kosmetiikka ei sisällä mineraaliöljyjä, silikoneja tai väriaineita. Tuotteiden teho on luotettavasti osoitettu, ja ne soveltuvat myös erittäin herkille ihoille. Puhdistustuotteet, hoitovoiteet, seerumit ja naamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoasi tehokkaasti.

Hopeapuron korut

Upeat korut arkeen ja juhlaan

Meillä on laaja valikoima suomalaisen Hopeapuron korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Korut ovat hopeaa, hopeoituja, kullattuja, ruusukullattuja ja rodinoituja. Korusteräs on materiaalina allergisoimaton ja tummumaton. Korusteräs sopii niin lapselle kuin aikuisellekkin ja sen puhdistainen on  helppoa. Korusteräs kestää veden, kemikaalit ja hien. Hopeapuron nuorekkaat ja edulliset korut sopivat kaikille. Tule käymään liikkeessämme ja ostamaan koru itsellesi tai lahjaksi. Koruvalikoimaan voit tutustua myös Hopeapuron sivuilla

Meiltä myös lahjakortit

Ota yhteyttä