Hoitotuotteet

Osta liikkeestämme laadukkaat meikit, siveltimet ja ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle ylläpitämään ihosi hyvinvointia.

Laadukkaat kotihoito- ja meikkituotteet

Käytämme ja myymme kansainvälisesti tunnettuja, arvostettuja ammattitason tuotteita ja tarvikkeita, joten voit olla varma tuotteiden korkeasta laadusta. Tule liikkeeseemme ja autamme valitsemaan ihollesi sopivimmat tuotteet ja opastamme niiden käytössä.

Korkealaatuiset meikkisarjat

Upea ja kestävä meikki

Meikkien aatelia edustaa saksalainen, trendikäs ARTDECO-meikkisarja. ARTDECO-meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin pohjusteista viimeistelyyn. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Laadukkaat tarvikkeet

Kaikkea kauneudenhoitoon

Meiltä voit ostaa ammattitasoiset siveltimet, meikkisienet, suurentavat meikkauspeilit, kynsileikkurit, Tweezerman -pinsetit, meikkilaukkuja ja paljon muuta kauneudenhoitoon. 

Kaunis meikki syntyy käyttäen laadukkaita tuotteita ja siveltimiä. da Vinci -siveltimet valmistetaan yhä käsityönä Saksassa. Runsaasta valikoimastamme löydät siveltimet eri käyttötarkoituksiin. 

Laadukkaat ihonhoitotuotteet

Nuorekas ja hyvinvoiva iho

Inspiroiva 3-vaiheinen PHYRIS hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana. PHYRIS-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla ja tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita.

Academien aikuisen naisen iholle suunnitellut tuotteet uudistavat, kosteuttavat, häivyttävät juonteita ja ihohuokosia sekä kiinteyttävät. 

Tuotteet vartalolle

Hoida ja suojaa ihoasi

Doctor Eckstein -kosmetiikka ei sisällä mineraaliöljyjä, silikoneja tai väriaineita. Tuotteiden teho on luotettavasti osoitettu, ja ne soveltuvat myös erittäin herkille ihoille. Puhdistustuotteet, hoitovoiteet, seerumit ja naamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoasi tehokkaasti.

Hiustenhoitotuotteet

Kauniit ja kiiltävät hiukset

Italialaisen KAYPROn shampoot, hoitoaineet, naamiot ja seerumit tarjoavat parasta hoitoa hiuksillesi.

Hopeapuron korut

Upeat korut arkeen ja juhlaan

Meillä on laaja valikoima suomalaisen Hopeapuron korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Korut on valmistettu laadukkaasta koruteräksestä, joka on allergisoimaton, tummumaton ja helppohoitoinen materiaali. Hopeapuron nuorekkaat ja edulliset korut sopivat kaikille. Tule käymään liikkeessämme ja ostamaan koru itsellesi tai lahjaksi. Koruvalikoimaan voit tutustua myös Hopeapuron sivuilla

Meiltä myös lahjakortit

Ota yhteyttä