Kasvohoidot

Monipuoliset hoidot ihosi tarpeen mukaan

Kasvohoidot ihosi tarpeen ja toiveidesi mukaan

Meillä on vuosikausien kokemus erilaisten ihotyyppien ja eri ikäisten asiakkaiden hoitotarpeista. Kokemuksemme ja korkealaatuisten ammattituotteiden avulla pystymme tarjoamaan ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisia hoitokokonaisuuksia, jotka antavat todellisia tuloksia.

Kasvohoidot teemme Académie, Derm Acte, Ella Baché, Phyris ja Phytoceane -tuotteilla. Meiltä saat lisäksi laadukkaat tuotteet kotiin ylläpitämään kasvohoidon tuloksia. 

Meillä on myös miehille sopivia tuotteita ja kasvohoitoja. 

Super kasvohoito, johon sisältyy silmänympärys-, kaula- ja huultenympäryshoito

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, miliumien poisto, silmänympärys- ja huultenympäryshoito, kulmien siistiminen, hoitavat tehoseerumit, rentouttava pitkä hieronta; kasvot, kaula, decolléte sekä niska-hartiaseutu, kosteuttava naamio, hoitovoiteet kasvoille, kaulalle ja silmienympärille. Ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet. 

 

90min 127€

 

Peruskasvohoito, sopii kaikille myös nuorelle iholle.

 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hellä timanttikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, Ihoanalyysi, sekä kotihoito-ohjeet.

 

60min 69min

VARAA AIKA

 

Tutustumis kasvohoito

 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellä kuorinta, kulmien siistiminen, rentouttava pitkä hieronta + seerumi, kosteuttava naamio ja hoitovoiteet. Ihoanalyysi + 3 tuotenäytettä ja kotihoito-ohjeet. Rentouttava, kosteuttava ja ravtseva kasvohoito!

 

45min 79€

 

VARAA AIKA

Luxus kasvohoito

 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitava tehoseerumi, rentouttava pitkä hieronta; kasvot-kaula-decollete-niska- ja hartiaseutu. Luxus kasvohoito sisältää myös silmänympäryksille silottavan ja kiinteyttävän naamiohoidon sekä kulmien muotoilun ja kestovärin.

 

90min 139€

 

VARAA AIKA

Timanttihionta

 

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta ja hoitovoide. Silottaa ihoa, tasoittaa arpia, kirkastaa ihon väriä, ehkäisee mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia, kirkastaa ja raikastaa ihoa. Suositellaan 4 hoidon sarjana eli timanttihionta viikon välein ja kosmetologin ihoanalyysin mukaiset hoittuotteet kotikäyttöön.

 

30min 53€

VARAA AIKA

Kasvohoito Ella Baché

 

Ella Bachén lempeillä mutta tehokkailla tuotteilla tehtävä erikoishoito: Alkupuhdistus = Miselli/Eau de Tomate Démaquillante + hellävarainen, rakeeton Exfoliant Entsyymikuorinta + kulmien siistiminen + hieronta + kosteuttava naamio + ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

 

60min 89€

VARAA AIKA

Täydellinen kasvohoito

 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen eli hellävarainen käsintehtävä ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumit ja voiteet kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

 

75min 99€

VARAA AIKA

Raikastava ja rentouttava kasvohoito Phyris -tuotteilla

 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hellävarainen kuorinta, rentouttava hieronta; kasvot, kaula, decolléte, niska-hartiaseutu, sekä kosteuttava naamio, kulmien siistiminen, ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

 

Phyris on saksalainen, edistyksellinen ihonhoitosarja jota käyttää ja arvostaa tuhannet kauneushoitola ympäri maailman. Ainutlaatuinen 3-vaiheinen hoito-ohjelma on helppo toteuttaa kotona ja se saa ihosi hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana.

 

60min 89€

VARAA AIKA

Naamiohoito kasvoille ja silmänympärysiholle

 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kevyt kuorinta, sekä kirsikankukilta tuoksuva kangasnaamio tuo kasvoille välittömästi heleän ilmeen. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta, kirsikankukkauutteen antioksidantit parantavat ihon toimivuutta ja pitaya tukee kollageenisynteesiä. Puna-apilauute ja kahvimarjauute sisältävät runsaasti flavonoideja sekä D- ja E-vitamiinia. Hyaluronihappo sitoo kosteutta.

 

Silmänympärysjuonteita silottavat, kosteuttavat ja elastisuutta lisäävät kollageenipitoiset silmälaput. Ne sisältävät myös hyaluronihappoa, rauhoittavaa ruusu-uutetta ja fermentoitua granaattiomenaa, joka poistaa tehokkaasti silmänalusten tummuutta. Tehokas, nopea ja tuloksia antava hoito.

 

30min 49€

VARAA AIKA

Derm Acte PRO -kasvohoito

 

Sopii kaikille ihoille ja kaiken ikäisille. 

 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kirkastava tehokuorinta, kosteuttava ja rentouttava kasvohieronta, silottava vitamiininaamio, sekä hoitotuotteet kasvoille. Tuloksena on tasaisempi, sielämpi ja pehmeämpi iho, sekä kauniin heleä ihon sävy.

 

Hoito: 50min 68€

Hoito + LED-valoterapiakäsittely + Complex Repair -ampulli: 75min 79€

VARAA AIKA

Liikkeestämme myös laadukkaat ihonhoitotuotteet kotiin

Tuotteet