Kasvohoito - Herkälle         iholle

 

Timanttihionta + kosteuttava/kiinteyttävä kasvohoito

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, kosteuttava, ravitseva, kiinteyttävä tai korjaava seerumi ihon tarpeiden mukaisesti, kosteuttava, ravitseva tai rauhoittava naamio ja hoitovoiteet silmänympärille kasvoille ja kaulalle.. Ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

 

Timanttihionnan ansiosta aktiiviaineiden imeytyminen kasvaa merkittävästi, ja ne jakautuvat tasaisesti sekä epidermiksessä että dermiksessä.

 

45min 70€

 

VARAA AIKA

Timanttihionta ja silmänympäryshoito

 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamiot silmänympärysiholle ja kasvoille sekä hoitovoiteet. Sopii kaikille ihotyypeille, naisille ja miehelle Myös nuorelle ja herkälle iholle.

 

45min 79€

 

VARAA AIKA

ELLA BACHÈ Ella Perfect- klassikkohoito

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, erikoiskuorinta, seerumi, naamio, hoitovoiteet ja uv- suoja. Ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

 

45min 59€

 

 

VARAA AIKA

Kasvohoito Radiance -Heleyttä!

Sopii kaikille ihoille ja kaiken ikäisille - Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, virkistävä seerumi, lyhyt hieronta, heleyttävä kauneusnaamio ja saastesuojan sisältävä voide. Lisäksi ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet. Suosittelemme!

 

 

45min 65€

 

VARAA AIKA

Kasvohoito ACADEMIE Time Active 30+ 

 

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, silottava seerumi, kevyt hieronta, ravitseva naamio, hoitovoiteet kasvoille, silmien ja huulten ympärille.

 

45min 65€

 

VARAA AIKA

Kasvohoito SEVE MIRACLE 35+ Silottaa ja kosteuttaa

 

Kuivalle, rasittuneelle iholle SEVE MIRACLE -kasvohoito palauttaa ihollesi nuorekasta elinvoimaa. Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, silottava seerumi, kevyt hieronta, ravitseva naamio ja hoitovoide kasvoille, silmien ja huulten ympärille.

 

45min 72€

 

VARAA AIKA

Kasvohoito ACADEMIE YOUTH REPAIR 40+ Kiinteyttää ja Kohottaa

 

Palauttaa ihollesi elinvoimaa ja täyteläisyyttä. Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, silottava seerumi, kevyt hieronta, ravitseva naamio ja hoitovoide kasvoille, silmien ja huulten ympärille. Ravitseva kasvohoito kuivalle, herkälle iholle.

 

45min 72€

 

VARAA AIKA

Kasvohoito ACADEMIE YOUTH ACTIVE LIFT 45+ Heleyttävä ja silottava

 

Kiinteyttä kaipaavalle aikuiselle. Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, kiinteyttävä seerumi, hieronta, ravitseva naamio ja tehovoide kasvoille ja kaulalle.

 

45min 69€

VARAA AIKA

Kasvohoito ACADEMIE TIME 60+  Kiinteyttävä ja napakoittava

Antaa ihollesi napakkuutta ja heleyttä. Hoidon sisältö: alkupuhdistus, lempeä kuorinta, silottava seerumi, lyhyt hieronta, ravitseva naamio ja hoitovoide kasvoille sekä silmien ympärille. 

45min 79€

VARAA AIKA